ш.ММ525-Се издава деловен простор од 65м2 на Рузвелтова

€ 1


Опис

Се издава деловен простор на ул. Рузвелтова, во близина на кафе Концепт 37 со квадратура од 63 м2.Просторот е од отворен систем, погоден за канцеларии, студио, атеље, проектантско биро, претставниство или слично.Просторот е опремен со канцелариски мебел бироа, плакари, шкафови, работни столици. Истиот е климатизитан и има опремена мини кујна.Контакт број 075335584

Квадратура: 65.0
Соби: 3
Бањи: 1
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: