eurohome

eurohomrealestate2020@gmail.com

ш.ММ526-Се издава стан од 45м2 во Капиштец

1 2
45.0 ㎡ 300.0 €

Опис:
Се издава наместен стан во Капиштец на ул. Загребска кај Сава Осигурување. Станот има 2 соби, дневна/кујна/трпезарија и спална. Двете соби излегуваат на тераса. Зградата има лифт и е приклучена на централно греење. Обезбедено е и паркинг место за станарите во зградата.Цена 300 евра.Контакт број 075335584

ш.ЕС 0570-Се издава наместен стан од 48м2 во близина на општината во Кисела Вода

1 2
48.0 ㎡ 250.0 €

Опис:
Се изнајмува наместен стан од 48м2 во близина на општината во Кисела Вода. Станот се наоѓа на 4ти спрат, со лифт на јужна страна со парно и слободен паркинг околу зграда. Располага со една спална соба, дневен престој со кујна и трпезарија ходник и купатило. Станот е веднаш вселив за подолг период за клиенти без миленици.Цената е 250 евра Контакт 075/446-680

ш.ММ484-Се издава стан од 130м2 во Тафталиџе 2

2 4
130.0 ㎡ 500.0 €

Опис:
Се изнајмува стан од 130м2 во Тафталиџе 2 ,во куќа со 3 спални 2 купатила и камин,климатизирано со еден паркинг. Цена 500 евра. Контакт број 075335584

ш.ММ483-Се издава стан од 70м2 во Центар

1 3
70.0 ㎡ 300.0 €

Опис:
Се изнајмува стан од 70ѓ2 кој се наоѓа во зградата карши Симпо Црниче. Комплетно е уреден,со паркинг, тераса. Веднаш вселив. Цена 300 евра. Контакт број 075335584

ш.ЕС 0569-Се издава наместен стан од 60м2 кај Еквилибриум - Аеродром

1 3
60.0 ㎡ 276.0 €

Опис:
Се издава комплет опремен стан од 60м2 во близина на ресторан "Еквилибриум" во Аеродром. Станот се наоѓа на 7ми спрат со лифт во понова зграда, на западна страна со централно греење и слободен паркинг околу зграда. Станот располага со една спална соба, дневен престој со кујна и трпезарија, ходник, купатило и тераса. Се издава на подолг период.Цената е 17.000 денари месечно.Контакт 075/446-680Елена

ш.ЕС 0567-Се издава стан од 34м2 кај Шампионче - Кисела Вода

1 2
34.0 ㎡ 250.0 €

Опис:
Наместен стан од 34м2 во понова зграда со една посебна спална во близина на Шампионче во Кисела Вода. Станот се наоѓа на 4ти спрат со лифт, на западна страна, паркинг околу зграда и затоплување/ладење е со клима. Станот е опремен со нов мебел и се издава за подолг период. Цената е 250 евра.Контакт 075/446-680 Елена

ш.ЕС 0566-Се издава наместен стан од 62м2 во Ново Лисиче

1 3
62.0 ㎡ 350.0 €

Опис:
Се издава комплет опремен стан од 62м2 карши Џевахир во малите згради во Ново Лисиче. Станот располага со две спални соби, дневен престој со кујна и трпезарија, ходник, купатило и едно сопствено надворешно паркинг место. Станот се издава исклучиво за подолг период и без миленици.Цената е 350 евра.Контакт 075/446-680 Елена

ш.ЕС 0564-Се издава наместен стан од 70м2 во Аеродром

1 3
70.0 ㎡ 330.0 €

Опис:
Се издава наместен стан од 70м2 во близина на кафаната „Налеј" во Аеродром. Станот е на1ви кат без лифт, со парно, слободен паркинг околу зграда и е вселив од 15.08.2023. Станот располага со две посебни спални, дневен престој со кујна и трпезарија, ходник, купатило и тераса. Станот се издава на студенти или вработени за подолг период.Цената е 330 евра.Контакт 075/446-680 Елена

ш.ЕС 0562-Се продава дуплекс од 98м2 во Аеродром

2 3
98.0 ㎡ 127,400.0 €

Опис:
Се продава реновиран стан (дуплекс) од 98м2 во близина на Тренд Гастро во Аеродром. Станот се наоѓа на 8ми спрат во постара зграда, со лифт на јужна страна, паркинг околу зграда за станарите, со централно греење и чист имотен лист. Станот располага со две спални соби, дневен престој, кујна и трпезарија, ходник, купатило и тераса. Станот е на две нивоа и во него останува комплет опремена кујна.Цената е по 1300€м2 = 127.400€Контакт 075/446-680

ш.ЕС 0563-Се продава стан од 45м2 во Ново Лисиче

1 2
45.0 ㎡ 58,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 45м2 во близина на кладилницата Спорт Лајф на последна 5ка во Ново Лисиче. Станот се наоѓа на 1ви спрат во понова градба со лифт, на јужна страна, слободен паркинг околу зграда и централно греење. Станот располага со една спална соба, дневен престој со кујна и трпезарија, ходник, купатило и тераса.Цената е 58.000€ фиксна.Контакт 075/446-680 Елена

ш.ЕС 0561-Се изнајмува наместен стан од 60м2 во Тафталиџе

1 3
60.0 ㎡ 350.0 €

Опис:
Се издава наместен стан од 69м2 во близина на последна 24ка во Тафталиџе. Станот се наоѓа на први спрат во понова зграда 2020 година, со лифт на западна страна, со инвертери и слободен паркинг околу зграда. Станот располага со една спална и една детска соба, дневен престој со кујна и трпезарија, ходник, купатило и тераса. Станот е веднаш вселив и се издава на посериозни клиенти или фамилијарни луѓе за минимум година дена.Цената е 350 евра кирија.Контакт 075/446-680 Елена

ш.ЕС 0560-Се издава наместен стан од 47м2 во Кисела Вода

1 2
47.0 ㎡ 230.0 €

Опис:
Се издава наместен стан од 47м2 во близина на ДМ-Расадник во Кисела Вода. Станот се наоѓа на 1ви спрат со лифт,во понова зграда, и слободен паркинг околу зграда. Станот располага со една спална соба, дневен престој со кујна и трпезарија, ходник, купатило и тераса. Станот е веднаш вселив.Цената е 230 евра.Контакт 075/446-680 Елена