ш.ММ11-Се продава куќа од 270м2 во Тафталиџе 1

€ 420,000


Опис

Се продава куќа во Тафталиџе 2 близу Сити мол.Спратовите функционираат засебно, со свој влез и сопствена инсталација за струја и вода.Секој спрат има по 120 м2, со пет соби: дневен престој, кујна, три спални соби и две купатила.Куќата има сопствено парно на струја и нафта.На вториот кат има плоча врз која може да се кренат уште еден кат и поткровје.Површина на парцела: 271 м2-Број на соби: 10-Површина на габарит: 193м2-Гаража и подрум 40 м2-Маркица за градба: П+2+П.-Висина 10,2 метри.Цена 420000 евра.Контакт број 075335584

Квадратура: 270.0
Соби: 10
Бањи: 3
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: