ш.Ј286-Се издава стан од 115м2 со rooftop од 100м2 во Дебар Маало-Центар

€ 1,000


Опис

Се издава стан од 115м2 станбено и 100м2 Rooftop во населба Центар- Дебар Маало на 8/8 кат со лифт. Ориентација: Југ, запад, исток и север.Станот има четири соби, кујна и три бањи,тераса од 15м2. Паркинг е со картичка ПОЦ,а греење со парно на струја. Цена: 1 000 евра.Контакт број Јован 075/ 306 634

Квадратура: 115.0
Соби: 4
Бањи: 3
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: