ш.ММ04-Се издава нова невселувана куќа од 162м2 во Бардовци

€ 1,750


Опис

Ce издава луксуна комплетно наместена куќа во Бардовци. Куќата е на три спрата од 162 м2 со 35 м2 сопствен двор и заеднички базен и детско игралиште.Цена: 1750 евра.Контакт број Миле 075335584

Квадратура: 162.0
Соби: 5
Бањи: 3
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: