ш.ОК164-Се продава реновиран стан од 60м2 во Железара

€ 69,500


Опис

▪️ Се продава стан▪️Квадратура: 53 м2 на имотен лист + 7 м2 кои се користат▪️ Населба: Железара▪️Кат: 3▪️Ориентација: Југоисток▪️Соби: 2,5▪️Тераси: 1▪️Паркинг: Слободен паркинг▪️Подрум: Да▪️Греење: Железарско парно▪️Цена: 69.500 евра▪️Агент: Оливера 075308057Станот е реновиран. Треба да се постави уште санитарија во купатило и да се сменат плочки во кујна.▪

Квадратура: 60.0
Соби: 2
Бањи: 1
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: