ш.ММ08-Се издава куќа 190м2 со двор 700м2 во Бардовци

€ 1,500


Опис

Се издава фамилијарна куќа од 190м2 со двор 700м2 во елитниот дел на Бардовци.Дворот е на две нивоа, партерно и хортикултурно уреден. Во дворот има простор за паркирање на две возила.Греењето е со сопствено парно на струја и нафта, а исто така има инсталирано и соларни панели за топла вода. Објектот е со видео надзор.Цена 1500 евра.Контакт број 075335584

Квадратура: 190.0
Соби: 6
Бањи: 3
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: