ш.ОК167-Се продава плац во Маџари

€ 105


Опис

▪️Квадратура на градежно земјиште: 3054 м2- Процент на изграденост - 60%- Вкупно бруто развиена површина по катови - 5103м2- Основна класа на намена - Г2 - лесна индустрија- Компатабилни класи на намени - Б1,Б2,Д2,Д3,Д4,Г3,Г4- Максимум број на катови - П+2▪️Цена: 105 евра = 1 м2▪️Агент: Оливера 075308057

Квадратура: 3,054.0
Соби: 1
Бањи: 1
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: