ш.0320М-Се продава стан од 55м2 во Аеродром

€ 96,000


Опис

Се продава стан на Бул.Србија од 55м2.Станот располага со една спална која има можност да се подели,оставена е од сопствениците отворена поради нивна потреба,дневна,кујна,бања,тераса,паркинг место во сопственост на станот под зграда,станот е ориентиран на 3 страни Исток-Југ-Запад,греењето е со сопствено парно,се наоѓа на 2/2 во мала нова зграда,има дозвола со согласност од станарите да се догради,се продава полунаместен со вградените елементи,а со договор на сопствениците може да и за останатиот мебел да се договори.Цена:96000 евра.Контакт број 075335594

Квадратура: 55.0
Соби: 2
Бањи: 1
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: