Прекрасна куќа од 450м2 се издава во Тафталиџе

€ 1,600


Опис

Прекрасна куќа од 450м2 во Тафталиџе се издава во близина на гимназијата Нова.Куќата е комплетно опремена и адаптирана за комфорно живеење на 12 луѓе,простран дневен престој,осум комплет наместени спални соби од кои три се со сопствена бања,две тераси,комфорна кујна.Погодна е за изнајмување на дипломатски претставништва и амбасади.Цена 1600евра.Контакт 075 335594

Квадратура: 450.0
Соби: 8
Бањи: 5
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: