ш.31А-Се издава празен стан од 57м2 во Аеродром

€ 300


Опис

Станот е со година на изградба 2022 година. Истиот се состои од соба од 10м2, океан систем (салон/трпезарија/кујна) од 32м2, бања од 4м2, ходник со предсобје од 8м2 и тераса на источна страна од 3м2 + паркинг место од 13м2 во самата зграда на ниво -1. Кујната и бањата се комплетно опремени додека останатиот простор е без мебел,одговара за канцелариско работење.Цена 300 евра.Контакт број 075/308-057

Квадратура: 57.0
Соби: 2
Бањи: 1
Данок:
Парно:
Подрум:
Паркинг:
Наместен:
Лифт:
Тераса: