Елена Спасова

075/446-680

espasova.eurohome@gmail.com

ш.ЕС 0107-Стан во Кисела Вода од 66м2

1 2
66.0 ㎡ 67,000.0 €

Опис:
Се продава стан во Кисела Вода од 66м2.Станот е на 5ти кат со бетонска плоча.Станот има дневна со трпезарија и кујна, 2 спални соби и тераса. Дополнително има гаража.Станот се продава празен или наместен.Контакт број 075/446680

ш.ЕС 0090-Стан од 78м2 во Аеродром

1 2
78.0 ㎡ 75,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 78 m2 во Аеродром,на 3-ти кат во зграда од 5 ката,без лифт.Станот располага со 2 спални соби,дневен престој со трпезарија,кујна,бања и 2 тераси.Поседува подрум 9 m2,централно греење и паркинг простор.Цена 75000 евра.Контакт тел: 075/446-680

ш.ЕС 0078-Стан од 43м2 во Ново Лисиче

1 1
43.0 ㎡ 41,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 43m2 во Ново Лисиче,спроти Т.Ц.Лиса на 1-ви кат со лифт.Станот има отворен простор со кујна,дневна соба и спална соба,тераса,бања,со централно греење и јужна ориентација.Цена: 41000евра.Контакт тел: 075/446-680

ш.ЕС 0001-Се продава стан од 63м2 во Кисела Вода со две спални соби

1 2
63.0 ㎡ 58,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 63м2 со две спални соби,на приземје,на убава локација во Кисела Вода во близина на основно училиште ,градинки,маркети.Станот има плус две тераси од 4м2.Цена 58000евра.Контакт 075/446680 Елена

ш.ЕС 0002-Стан од 72м2 со две спални соби во Кисела Вода

1 2
72.0 ㎡ 65,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 72м2 со две спални соби,голема дневна соба ,трпезарија ,купатило.Станот е светол,на тивка локација опкружена со игралишта,маркети,градинки ,парк,10мин од Центар.Цена за наместен е 65000евра,а за празен 62000евра.Контакт 075/446-680 Елена

ш.ЕС 0006-Се издава стан во Кисела Вода од 56м2 со една спална соба

1 1
56.0 ㎡ 250.0 €

Опис:
Се издава стан од 56м2 на 1кат со 1 спална соба, наместен со нов мебел. Станот има централно греење. Се наоѓа во непосредна близина на економското училиште и "Пелагонија". Цена 250евра.Контакт 075/446-680 Елена

ш.ЕС 0005-Се издава нов стан во К.Вода од 33м2

1 1
33.0 ㎡ 200.0 €

Опис:
Се издава наместен стан во К.Вода од 33м2 со посебна спална соба,опремен со нов мебел. Во цената е вклучено интернет и телевизија.Слободен од 01.06.2021 година.контакт телефон 075/446-680 Елена

ш.ЕС 0004-Стан од 60м2 со две спални соби во Кисела Вода

1 2
60.0 ㎡ 60,000.0 €

Опис:
Се продава нов стан од 60м2 со две спални, нова градба ,со чист имотен лист.Станот се наоѓа на убава локација во Кисела Вода.Цена 60000евра. Контакт 075 446 680 Елена

ш.ЕС 0003-Се издава убав стан 70м2 со две спални соби во Кисела Вода

1 2
70.0 ㎡ 250.0 €

Опис:
Се издава стан со две спални, голема дневна, кујна со трпезарија и тоалет,комплетно наместен.Се наоѓа во непосредна близина на градинка, основно и средно училиште, целосно опремен и реновиран со нов мебел. Цена 250евра.Контакт 075446680 Елена

ш.ЕС 0009-Се продава нов стан од 78м2 со 2 спални во К.Вода

2 2
78.0 ㎡ 74,100.0 €

Опис:
Се продава нов стан од 78м2, со 2 спални соби, 2 големи тераси, една бања и гостинско вц, голема дневна и кујна. Се наоѓа на 3 кат со лифт.Предност на станот е што во зимно време е топол а летен период ладен, греењето е со инвертер клима нема централно.Станот има чист имотен лист.Цена 950 евра м2 контакт : 075/446-680 Елена

ш.ЕС 0010-Се издава стан од 60м2 во Кисела Вода

2 1
60.0 ㎡ 150.0 €

Опис:
Се издава нов празен стан од 60м2, голема дневна со кујна, една спална соба, две купатила (гостинско и бања) и тераса.Цена 10000денари.контакт: 075/ 446-680 Елена

ш.ЕС 0008-Се издава екстра стан од 55м2 во К.Вода со 2 спални

1 2
55.0 ㎡ 200.0 €

Опис:
Се издава реновиран стан од 55м2 со 2 спални соби во Кисела Вода,со централно парно греење,тераса и лифт. Станот се наоѓа на 3 кат и е во непосредна близина на Супер Тинекс, и ОУ Кирил Пејчиновик.контакт: 075 / 446-680 Елена