Ангела Славкова

075/335594

angela.eurohome@gmail.com

ПРОДАЖБА НА ПЛАЦ

1 1
1,574.0 ㎡ 160,000.0 €

Опис:
А0503 Се продава плац спроти Хјундаи сервис во Злокуќани.Плацот поседува имотен лист,струја и вода.На самиот плац има и стара барака,која се користи како магацин.Плацот може да се подели на два дела бидејки има две маркици,1200м2 со цена од 160.000 евра и вториот 374м2 со цена од 110.000 евра.Контакт бр.Ангела 075/335594

ш.А97-СТАН КАЈ УНИВЕРЗАЛНА САЛА

1 2
65.0 ㎡ 76,000.0 €

Опис:
Се продава стан кај Универзална сала.станот има дневна соба,кујна,спална соба и купатило.Реновиран,со чист имотен лист.Контакт број 075/335-594

ш.А28-ПОТПОЛНО НОВ СТАН ВО ВЛАЕ 99м2

2 3
95.0 ㎡ 87,000.0 €

Опис:
Се продава стан во близина на ОУ Димо Хаџи Димов во Влае. Станот има 99м2 и се наоѓа на 3ти кат (последен). Располага со 3спални соби, две детски, дневна со трпезарија, два тоалета комплетно опремени, тераса и балкон. Станот е нова градба 2013година и не е вселуван. Ориентацијата е на југ. Цената на станот е 87 000евра.Телефон за контакт:Анѓела 075/ 335594

ш.А236-СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ГРАДСКИ ЅИД

1 2
82.0 ㎡ 1,585.0 €

Опис:
Се продава комплетно реновиран стан во кулите кај градска болница на седми кат.Можност да се преговара за мебелот.Станот располага со дневна соба,кујна,трпезарија,две спални соби,тоалет и балкон.Чист имотен лист.Контакт број 075/335-594

ш.А24-СЕ ПРОДАВА СТАН

2 3
97.0 ㎡ 100,000.0 €

Опис:
Се продава стан на Водно, помеѓу Црниче и Пржино на последна автобуска постојка 16ка.Станот е во мала зграда,на мирна локација,на 1ви кат 97м2,со парно,ориентација југо исток.Има 3ри спални соби,голема дневна соба,2 тоалети,2 тераси и 2 паркинг места.Станот е нов со одлична санитарија,квалитетни плочки и хрватски паркет.Контакт 075/33 55 94 Ангела

СЕ ПРОДАВА СТАН

1 1
30.0 ㎡ 46,000.0 €

Опис:
Се продава стан во Тафталиџе од 30м2, 1ви кат,станот е новоградба 2021ва и се продава празен.Станот има една спална,тераса и гаража,ориентација на југоисток.Шифра А21Контакт 075/33 55 94 Ангела

СЕ ПРОДАВА СТАН

1 3
60.0 ㎡ 68,000.0 €

Опис:
Сепродава стан во Тафталиџе,на ул.Теодосиј Гологанов,кај месарата Андреа, 60м2, 6кат кој не е последен,има лифт.Станот може да се адаптира во трособен.Шифра А18Контакт 075/33 55 94 Ангела

ш.А17-СЕ ПРОДАВА СТАН ОД 70М2

1 2
70.0 ㎡ 72,000.0 €

Опис:
Се продава стан во нас.Тафталиџе од 70м2,на 1 кат,со централно греење,тераса и подрум од 5м2.Станот се наога во близина на ОУ Јан Амос Коменски.Контакт 075/33 55 94 Ангела

ш.А17-СТАН ОД 70М2 ВО ТАФТАЛИЏЕ

1 2
70.0 ㎡ 71,000.0 €

Опис:
Се продава стан со Тафталиџе 70м2 во близина на училиштето Јан Амос Коменски,во руските згради,нема лифт,со парно градско,станот е реновиран и има ориентација север-југ,чист имотен лист.Во склоп оди и подрум од 5м2,паркинг и клима уред.Контакт 075/33 55 94 Ангела

СТАН ОД 60М2 ВО ТАФТАЛИЏЕ

1 3
60.0 ㎡ 67,000.0 €

Опис:
Се продава стан во населба Тафталиџе 60м2,на ул.Теодосиј Гологанов,кај месара Андреа,6ти кат,не е последен,има лифт,ориентација исток,новоградба.Шифра А18,Контакт 075/335594 Ангела

ш.А19-СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КАРПОШ 4 67500ЕВРА

1 2
60.0 ㎡ 67,500.0 €

Опис:
Се продава стан од 60м2,на 6-ти кат,нова градба со сопствено парно и можност за приклучување на централно .Се наоѓа во Карпош 4 спроти пекара Сараево и има ориентација кон југ.Контакт 075/335594 Ангела

ш.А20-СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КАРПОШ 4 78000ЕВРА

1 2
86.0 ㎡ 78,000.0 €

Опис:
Стан во Карпош 4 ,86м2 од кои 78м2 станот и 8м2 подрум.Станот е на 4-ти кат,има две тераси ,две спални соби,еден тоалет,реновиран 2019 та,наместен, со парно, нова инсталација и со клима уред во секоја соба (три клими).Ориентацијата е на североисток.Станот е во руските згради.Контакт 075/335594 Ангела