Џејљан Илази

075308057

dzeljan.eurohome@gmail.com

ш.Н3047-Стан во Скопје Север од 77м2

1 1
77.0 ㎡ 61,000.0 €

Опис:
Се продава полунаместен стан во Скопје Север.Има вкупна површина од 77м2 и располага со една спална, дневна, кујна и тераса.Станот е многу сочуван, се наоѓа на 9ти кат во зграда со лифт и е ориентиран на североисток.ЦЕНА:61000 евра.Телефон за контакт: 075308057

ш.Џ0002-Се продава наместен стан од 43м2 во Стара Скопска Чаршија

1 2
43.0 ㎡ 64,500.0 €

Опис:
Се продава нов наместен стан од 43м2 во Стара Скопска Чаршија во близина на споменикот Скендербег.Станот е на 3ти спрат со лифт,има една спална соба и е со поглед кон исток.Цена 64500 евра.Контакт: 075306675

ш.Н3336-Стан на последна 45 во Ченто од 57м2

1 2
57.0 ㎡ 39,000.0 €

Опис:
Се продава стан на последна 45 ка во населба Ченто за 39 000 евра.Станот е на 2ри кат во прекрасно маало,реновиран,со една спална соба.Контакт 075/308-057

ш.Н3335-Се продава наместен стан од 55м2 во Ченто

1 3
55.0 ㎡ 60,000.0 €

Опис:
Се продава комплетно реновиран и наместен стан од 55м2 со две спални соби во населба Ченто .Цена 60 000 евра.Контакт 075 308 057

ш.Н3334-Се продава куќа од 109м2 со дворно место од 489 м2

2 3
109.0 ㎡ 75,000.0 €

Опис:
Се продава куќа во населба Ченто од 109 м2 (поделено во 2 станбени единици од 64м2 и 45 м2 ) и 489м2 квадрати дворна површина.Цена 75000 евра.Контакт 075/308-057

ш.Н3331- Нови станови во населба Ченто

1 2
48.0 ㎡ 50,400.0 €

Опис:
Се продаваат нови станови во градба во населба Ченто во близина на пазарчето од 48м2 ,56м2,64м2 . Становите се со подно греење и се продаваат празни.Цена 1050 е/м2.Контакт 075/308-057

ш.Н3332- Се изнајмува деловен простор од 130м2 во Маџари

2 6
130.0 ㎡ 950.0 €

Опис:
Се изнајмува дуќан во населба Маџари на главната улица од 130м2 по цена од 950евра.Другиот деловен простор е 84м2 и се издава по цена од 250 евра. Се издава за подолг период.Контакт 075/308-057

ш.Н3333-Стан од 32м2 во населба Ченто

1 1
32.0 ㎡ 29,500.0 €

Опис:
Се продава стан од 32м2 во населба Ченто по цена од 29 500 евра.Станот е на 2 ри кат со лифт и се продава полу наместен.Контакт 075/308-057

ш.Н3322-Се продава убав и простран стан од 146м2 во Чаир

2 6
146.0 ㎡ 135,000.0 €

Опис:
Станот е 146м2 на прв кат со четири спални соби,две дневни,две бањи,две тераси и два подруми.Станот може да се подели и на два стана ,има посебни водоводни и електрични мерила.Ориентација североисток.Станот се наоѓа во близина на поликлиниката во Чаир.Цена 135000евра.Контакт број 075308057

ш.Н3309-Дуплекс 155м2 се продава во Чаир

3 6
155.0 ㎡ 90,000.0 €

Опис:
Се продава дуплекс во близина на новата џамија во Чаир.Станот е надградба и има вкупна површина од 150м2 од кои 50м2 се карабина.Располага со 5 соби со можност да се направат уште две.Станот е на 6ти кат во зграда без лифт но има можност со мала инвестиција да се стави и користи само од сопствениците на станот.Цена 90000 евра.Телефон за контакт: 075308057

ш.Н3307-Наместен стан од 43м2 во Скопје Север

1 2
43.0 ㎡ 35,000.0 €

Опис:
Се продава наместен, реновиран стан во Скопје Север.Има вкупна површина од 43м2 и располага со дневна, кујна и една спална соба.Станот е на 5ти кат и е ориентиран на запад.Цена 35000 евра.Телефон за контакт: 075308057

ш.Џ0042-Се продава стан од 127м2 во Чаир

2 4
127.0 ㎡ 81,026.0 €

Опис:
Се продава убав наместен став во општина Чаир од 127м2 со 3 спални соби ,на 3 кат, ориентација Југо-Исток со 8м2 подрум.Цена 81.026 евра.Контакт број: 075 308 057