Оливера Ќосева

075/308-057

olivera.eurohome@gmail.com

ш.ОК173-Се продава нов стан од 46м2 во Аеродром

1 2
46.0 ㎡ 92,000.0 €

Опис:
▪️ Се продава стан▪️Квадратура: 46м2▪️ Населба: Аеродром кај поликлиника Јане Сандански▪️Кат: 7/8▪️Бања: 1▪️Соби: 2▪️Тераси: 1▪️Паркинг: Да▪️Подрум: Не▪️Греење: Централно гратско парно▪️Цена:92000 евра▪️Агент: Оливера 075308057

ш.ОК172-Се продава нов стан од 40м2 во Аеродром

1 2
40.0 ㎡ 80,000.0 €

Опис:
▪️ Се продава стан▪️Квадратура: 40 м2▪️ Населба: Аеродром▪️Кат: 3/8▪️Бањи: 1:▪️Соби: 2▪️Тераси: 2▪️Паркинг: Да▪️Подрум: Не▪️Греење: Централно гратско парно▪️Цена: 80.000 евра▪️Агент: Оливера 075308057

ш.ОК171-Се издава стан од 65м2 во Кисела Вода

1 3
65.0 ㎡ 300.0 €

Опис:
▪️ Се изнајмува стан▪️Квадратура: 65 м2▪️ Населба: Кисела Вода▪️Кат: 2 ,без лифт▪️Бањи: 1▪️Соби: 3▪️Тераси: 1▪️Паркинг: Слободен паркинг▪️Подрум: Не▪️Греење: Централно гратско парно▪️Цена: 300 евра со договор на минимум 1 година▪️Агент: Оливера 075308057Станот е комплетно реновиран.

ш.ОК170- Се издава стан од 90м2 во Автокоманда

1 3
90.0 ㎡ 350.0 €

Опис:
▪️ Се изнајмува стан▪️Квадратура: 90 м2▪️ Населба: Железара▪️Кат: 7/7▪️Бањи: 1▪️Соби: 4▪️Тераси: 2▪️Паркинг: Да▪️Подрум: Да▪️Греење: Железрско парно▪️Цена: 350 евра со договор на минимум 1 година▪️Агент: Оливера 075308057

ш.ОК169-Се продава одличен стан од 70м2 во Железара

1 3
70.0 ㎡ 92,000.0 €

Опис:
▪️ Се продава стан▪️Квадратура: 70 м2▪️ Населба: Железара▪️Кат: 3 со лифт▪️Бањи: 1▪️Соби: 3▪️Тераси: 1▪️Паркинг: Да▪️Подрум: Да, 8 м2▪️Греење: Железарско парно▪️Цена: 92.000 евра▪️Агент: Оливера 075308057Цената е фиксна

ш.ОК168-Се продава плац кај Кванташки

1 1
7,500.0 ㎡ 63.0 €

Опис:
Се продава градежно земјиште во близина на Кванташки пазар од 7.500 м2 (има можност за делба)▪️Цена: 63 евра = 1 м2▪️Агент: Оливера 075308057

ш.ОК167-Се продава плац во Маџари

1 1
3,054.0 ㎡ 105.0 €

Опис:
▪️Квадратура на градежно земјиште: 3054 м2- Процент на изграденост - 60%- Вкупно бруто развиена површина по катови - 5103м2- Основна класа на намена - Г2 - лесна индустрија- Компатабилни класи на намени - Б1,Б2,Д2,Д3,Д4,Г3,Г4- Максимум број на катови - П+2▪️Цена: 105 евра = 1 м2▪️Агент: Оливера 075308057

ш.ОК166-Се изнајмува гарсоњера во Автономната

1 1
20.0 ㎡ 150.0 €

Опис:
▪️ Се изнајмува наместен стан▪️Квадратура: 20 м2▪️ Населба: Автокоманда▪️Кат: 3, без лифт▪️Ориентација: Запад▪️Соби: 1▪️Тераси: Не▪️Паркинг: Слободен паркинг▪️Подрум: Да▪️Греење: Централно гратско парно▪️Цена: 9.000 денари▪️Агент: Оливера 075308057

ш.ОК164-Се продава реновиран стан од 60м2 во Железара

1 2
60.0 ㎡ 69,500.0 €

Опис:
▪️ Се продава стан▪️Квадратура: 53 м2 на имотен лист + 7 м2 кои се користат▪️ Населба: Железара▪️Кат: 3▪️Ориентација: Југоисток▪️Соби: 2,5▪️Тераси: 1▪️Паркинг: Слободен паркинг▪️Подрум: Да▪️Греење: Железарско парно▪️Цена: 69.500 евра▪️Агент: Оливера 075308057Станот е реновиран. Треба да се постави уште санитарија во купатило и да се сменат плочки во кујна.▪

ш.ОК160-Се продава стан од 74м2 во Керамидница со гаража

1 3
74.0 ㎡ 98,000.0 €

Опис:
▪️ Се продава стан во градба▪️Квадратура: 74 м2▪️ Населба: Ќерамидница▪️Кат: 7▪️Бањи: 1▪️Соби: 4▪️Тераси: 1▪️Паркинг: 1▪️Подрум: Не▪️Греење: Струја▪️Цена: 98.000 евра▪️Агент: Оливера 075308057

ш.ОК159-Се продава куќа од 120м2 во Трубарево

1 4
120.0 ㎡ 70,000.0 €

Опис:
▪️ Се продава куќа▪️Квадратура: 120 м2▪️Двор: 780 м2▪️ Населено место: Трубарево▪️Кат: Приземје▪️Ориентација: Самостална куќа▪️Соби: 4▪️Тераси: 2▪️Паркинг: Да▪️Подрум: Нема▪️Греење: Дрва▪️Цена: 70.000 евра▪️Агент: Оливера 075308057

ш.ОК158-Се продава куќа од 35м2 со двор од 330м2 во Лисиче

1 2
35.0 ㎡ 70,000.0 €

Опис:
▪️ Се продава куќа▪️Квадратура: 35 м2▪️ Населба: Лисиче▪️Кат: Приземје▪️Двор: 330 м2▪️Соби: 2▪️Паркинг: Да▪️Подрум: Нема▪️Греење: Струја▪️Цена: 70.000 евра▪️Агент: Оливера 075308057Маркица за градба: Приземје, кат и поткровје, вкупно 280 м2.