Елисавета Симјановска

075/335-564

elisaveta.eurohome@gmail.com

ш.125ЕС-Се издава стан од 55м2 во Тафталиџе

1 2
55.0 ㎡ 400.0 €

Опис:
Се издава наместен стан од 55м2 со една спална соба во Тафталиџе. Станот се наоѓа на 6/7 ката во зграда со лифт. Ориентација на станот е југ.Греењето е со клима.Паркирањето е слободно пред зграда. Година на градба на зградата е 2019. Станот е идеален за самец или пар. Цена за изнајмување е 400 евра. Контакт број 075335564

ш.124ЕС-Се издава празен стан од 38м2 во Ѓорче Петров

1 2
38.0 ㎡ 146.0 €

Опис:
Се издава празен стан од 38м2 со една спална соба во Ѓорче Петров веднаш до стадионот.Станот располага со дневна соба, кујна (без бела техника), купатило и балкон. Има сопствено парно греење и клима. Се наоѓа на 3 кат од 4 ката во зграда со лифт. Ориентација на станот е север. Паркирањето е слободно пред зграда. Станот е идеален за пар или самец. Цена за изнајмување е 9000 денари.Број за контакт 075335564

ш.123ЕС-Се издава стан од 62м2 во Аеродром

1 3
62.0 ㎡ 450.0 €

Опис:
Се издава празен стан од 62 м2 наменет за деловен простор во Аеродром во зградата на PORTA REZIDENCE 2. Станот е на 1 кат во зграда со лифт. Има ориентација југо-запад.(има место и за поставување на реклама). Станот располага со две спални соби, дневен салон со кујна, две купатила и балкон. Кујната е комплет опремена, а подот во станот е синтелон. Греењето е централно и има и две клими. Има сопствен гаражен простор на -1. Цена 450 евра. Контакт број 075335564

ш.122ЕС-Се издава стан од 60м2 кај Соборен храм

1 3
60.0 ㎡ 390.0 €

Опис:
Се издава празен стан од 60м2 наменет за канцелариски простор во близина на Соборниот храм. Станот се наоѓа на 2 кат во зграда со лифт. Греењето е централно, а има и клима уред. Ориентација на станот е југ и север. Станот располага со голема дневна, кујна, спална купатило и две тераси. Станот се издава на подолг временски период (2-3 години). Цена за изнајмување е 390 евра. Контакт број 075335564

ш.121ЕС-Се издава празен стан од 45м2 кај Билна аптека

1 2
45.0 ㎡ 250.0 €

Опис:
Се издава празен стан од 46м2 наменет за канцелариски простор во близина на Билна аптека. Станот се наоѓа на 1ви спрат во зграда со лифт. Станот има ориентација југо-исток. Греењето е со клима уред. Има и централно греење кое во моментов е исклучено, но може да се вклучи. Паркирањето е регулирано со подземна гаража. Станот се издава на подолг временски период (2-3 години). Цена за изнајмување е 250 евра. Контакт број 075335564

ш.120ЕС-Се издава стан од 45м2 во Аеродром

1 2
45.0 ㎡ 300.0 €

Опис:
Се издава наместен стан од 45м2 во Аеродром со една спална соба веднаш до Капитол Мол. Станот е на 3 спрат од 10 спрата во зграда со два лифта. Греењето е на струја со клима уред. Ориентација на станот е запад. Цена за изнајмување е 300 евра. Станот е слободен од 01.03.2024. Контакт број 075335564

ш.119ЕС-Се издава стан од 38м2 во Аеродром - Мичурин

1 2
38.0 ㎡ 300.0 €

Опис:
Се издава нов наместен стан со една спална соба од 38м2 во Мичурин. Станот е во новоградба и се наоѓа на 1 кат од 4 ката во зграда со лифт. Ориентација на станот е југ. Греењето е со клима инвертер и сопствено парно на струја. Паркирањето е слободно пред зграда. Станот е идеален за самец или пар. Цена за изнајмување е 300 евра. Станот е слободен од 01.03.2024. Контакт број 075335564

ш.118ЕС-Се издава стан од 70м2 кај Универзална сала

1 3
70.0 ㎡ 350.0 €

Опис:
Се издава наместен стан со две спални соби од 70м2 кај Универзална сала. Станот е на 1 спрат од 3 спрата во зграда со лифт. Греењето е централно, а има и клима уред. Станот располага со дневен салон, кујна, трпезарија, купатило и гостински тоалет. Станот има и сопствено паркинг место, кое се доплаќа 50 евра месечно. Цена за изнајмување е 350 евра. Станот е слободен од 01.06.2024. Контакт број 075335564

ш.117ЕС-Се продава наместен стан од 52м2 во Кисела Вода

1 3
52.0 ㎡ 72,000.0 €

Опис:
Се продава комплетно наместен трособен стан од 52м2 + 7м2 подрум во Кисела Вода, карши Дом за слепи лица. Станот е на први спрат, реновиран комплетно пред 3 години и се состои од отворен дневен престој со кујна и трпезарија, спална соба со балкон од 3м2, претсобје, тоалет и работна соба. Цена 72000 евра. Контакт број 075335564

ш.116ЕС-Се издава стан од 120м2 во Тафталиџе

2 4
120.0 ㎡ 600.0 €

Опис:
Се издава наместен стан од 120м2 во Тафталиџе. Станот располага со три спални соби (две детски), дневен салон од 50м2, кујна, трпезарија, купатило и гостински тоалет. Станот се издава во куќа на први спрат. Греењето е со три инвертер клими и парно на струја. Паркинг има на самата улица. Цена за изнајмување е 600 евра. Контакт број 075335564

ш.115ЕС-Се издава наместен стан од 70м2 во Тафталиџе

1 3
70.0 ㎡ 400.0 €

Опис:
Се издава наместен стан во куќа со посебен влез од 70м2 во Тафталиџе. Станот е комплетно реновиран и располага со две спални соби. Греењето е на струја (има подно греење и со инвертер клима). Ориентација на станот е северо-исток. Обезбедено е едно паркинг место. Станот е идеален за самец или пар. Исто така може да се намени за студио за мода или фризерско студио. Може да се изнајми и на пократок период (од 3 до 6 месеци). Цена за изнајмување на станот е 400 евра. Контакт број 075335564

ш.114ЕС-Се издава гарсоњера од 30м2 во Центар

1 1
30.0 ㎡ 270.0 €

Опис:
Се издава наместена гарсоњета од 30м2 во строг Центар во зградата на Градски зид спроти ТЦ Рамстор. Гарсоњерата има ориентација југ и е со централно греење. Има и клима уред. Располага со машина за перење и сушење алишта. Цена за изнајмување е 270 евра. Слободна е од 05.03.2024. Контакт број 075335564