Марија Дуковска

075/335-594

mdukovska.eurohome@gmai.com

ш.0468М-Се издава деловен простор од 140м2 во Центар

2 6
140.0 ㎡ 1,550.0 €

Опис:
Се издаваат канцеларии во Центар на многу атрактивна локација со 140м2 на две нивоа, 5-6 канцеларии, 2 влеза, паркинг, индивидуално парно, тоалет, кујна.Цена:1550 евра.Контакт број 075335594

ш.0467М-Се издава дуплекс од 85м2 во Мичурин Аеродром

2 2
85.0 ㎡ 450.0 €

Опис:
Се издава нов дуплекс стан од 85м2 во Аеродром (Мичурин). Дуплекс (две нивоа), 5 кат, 80м2 станбена површина + 5м2 тераса,два клима, индивидуално парно,сателитска и кабловска телевизија, интернет,комплетно опремени бањи. Прво (пониско) ниво: голема дневна соба со софа и фотелја за релаксација, нов паметен 3D телевизор Samsung, трпезарија и кујна со целосна опрема Woshing Mashine, тоалет и балкон.Второ (горно) ниво: еднокреветна соба и бања.Можен е бесплатен паркинг пред и зад зградата.Цена:450 евра.Контакт број 075335594

ш.0466М-Се издава стан од 62м2 во близина на Золошка

1 3
62.0 ㎡ 400.0 €

Опис:
Се издава наместен стан со две спални соби,со по два кревети,во близина на ЗОО и факултетите од 62м2,купатило,тераса,дневна со кујна,греењето е на струја,ориентиран е на Исток,се наоѓа на 2 кат во зграда со лифт.Цена:400 евра.Контакт број 075335594

ш.0465М-се изнајмува стан од 65м2 во Аеродром кај Бисер

1 3
65.0 ㎡ 290.0 €

Опис:
Се изнајмува наместен стан позади Бисер -Аеродром од 65м2,располага со две спални соби,дневна,кујна,купатило,тераса,греењето е на струја,паркинг има,ориентиран е на Југоисток,се наоѓа на 1ви кат во зграда со лифт .Цена:290 евра.Контакт број 075335594

ш.0464М-Се издава стан од 41м2 кај Антико-Карпош

1 2
41.0 ㎡ 300.0 €

Опис:
Се изнајмува наместен стан во близина на Антико,слаткара Палма-Карпош 4, од 41м2.Располага со посебна спална соба,дневна,кујна,купатило,греењето е централно и поврзано е со бојлер,има и клима,има француски балкон,слободен паркинг позади зграда,се наоѓа на 3 кат во зграда со лифт.Цена:300 евра.Контакт број 075335594

ш.0463М-Се издава стан од 62 м2 кај МВР-Црниче

1 3
60.0 ㎡ 380.0 €

Опис:
Се изнајмува наместен стан над МВР во Црниче од 60м2,располага со две спални соби,дневна,кујна,купатило,тераса на Југозападна страна со прекрасен отворен поглед,паркинг во двор,греењето е со сопстевено парно.Цена:380 евра. Контакт број 075335594

ш.0462М-Се продава стан од 151м2 во близина на МВР Центар

2 4
151.0 ㎡ 249,550.0 €

Опис:
Се продава комплетно уреден стан во Центар, во непосредна близина на МВР.Станот се наоѓа на 3-кат во зграда со лифт.Располага со површина од 161м2, комбинација од удобен дневен простор со современа кујна и трпезарија, 3 спални соби со големи вградени американски плакари, 2 купатила со џакузи и туш кабина, гостинско WC, 3 балкони.Во собите се вградени и уреди за климатизација.Многу простран, топол и светол стан,греењето е централно.Во склоп на станот се продава и подземна дуплекс гаража од 32м2 .Цена:249550 евра.Контакт број 075335594

ш.0461М-Се изнајмува стан од 83м2 кај Идадија - Центар

1 3
83.0 ㎡ 400.0 €

Опис:
Се изнајмува наместен стан во близина на поликлиника Идадија од 83м2.Располага со две спални соби дневна,кујна,купатило,тераса со отворен поглед.Се изнајмува на подолг период,а е слободен од 01.10.23.Цена:400 евра

ш.0460М-Се издава стан од 58м2 во Капиштец

1 2
58.0 ㎡ 300.0 €

Опис:
Се изнајмува наместен стан во близина на школото Киро Глигоров и Завод за ввработување -Капиштец од 58м2.Располага со една спална соба со два посебни кревети,дневна,кујна,купатило,тераса,се наоѓа на 4 кат во зграда со лифт,греењето е централно,ориентиран е на Североисток.Цена:300 евра. Контакт број 075335594

ш.0459М-Се издава стан од 58м2 во Кисела Вода

1 3
58.0 ㎡ 330.0 €

Опис:
Се изнајмува наместен стан во близина на еконско училиште Васил Антевски Дрен во Кисела Вода од 58м2.Располага со една голема спална соба,дневна,кујна,купатило,тераса,централно греење,на 1 кат во зграда со лифт,паркинг отворен пред зграда,ориентиран на Југ.Цена 330 евра. Контакт број 075335594

ш.0458М-Се продава стан од 56м2 во близина на Кам-Црниче

1 3
56.0 ㎡ 70,000.0 €

Опис:
Се продава стан во близина на КАМ во Црниче од 50м2 станбена површина,6м2 тераса,125м2 двор,располага со 2 спални соби,дневна,кујна,купатило,ориентиран на Исток-Запад,се наоѓа на 1ви кат во постара зграда без лифт,греењето е на струја.Цена:70000 евра.Контакт број 075335594

ш.0455М-Се издава стан од 90м2 во близина на МВР

1 3
90.0 ㎡ 700.0 €

Опис:
Се изнајмува наместен луксузно стан во близина на МВР-Центар од 90м2.Располага со две спални соби,дневна,кујна,две купатила,балкон,греењето е централно,ориентиран е на Југозапад,паркинг со рампа за станарите,се наоѓа на 4/6 во зграда со лифт.Цена:700 евра.Контакт број 075335594