Александар Стојковски

075/308-057

astojkovski.eurohome@gmail.com

ш.015А-Се продава стан од 48м2 кај ФОН

1 2
48.0 ㎡ 60,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 48м2 со една спална соба.Станот располага со дневна со трпезарија и кујна,една спална, купатило, тераса и подрум.Станот е на 7ти спрат од вкупно 9 со лифт. Цена 60 000 евра. Контакт број 075/308057

ш.014А-Стан од 48м2 со една спална соба кај ФОН

1 2
48.0 ㎡ 60,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 48м2 со една спална соба.Станот располага со дневна со трпезарија и кујна, една спална, купатило, тераса и подрум.Станот е на 6ти спрат од вкупно 9 со лифт. Цена 60 000 евра. Контакт број 075/308-057

ш.013А-Се продава стан од 73м2 во Маџари

2 3
73.0 ㎡ 67,000.0 €

Опис:
Се продава стан во Маџари од 73м2.Станот е на високо приземје и располага со дневна со трпезарија, кујна, две спални, гостински тоалет, купатило, тераса и 2 подрума.Ориентацијата е југоисток.Станот се продава полунаместен. Цена 67 000 евра. Контакт број 075/308 057

ш.011А-Стан од 59м2 во Хиподром

1 2
59.0 ㎡ 50,000.0 €

Опис:
Се продава трособен стан во Хиподром од 59м2.Станот е на 4-ти спрат и располага со дневна, кујна со трпезарија, спална соба, тераса, купатило и подрум од 6м2.Во зградата нема лифт.Станот треба да се реновира. Цена 50 000 евра . Контакт број 075/308057

ш.016А-Стан од 50м2 се продава во Автокоманда

1 3
50.0 ㎡ 55,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 50м2 во Автокоманда на втори спрат без лифт и располага со дневна со кујна и трпезарија, две спални, купатило и подрум 5м2.Станот се продава полунаместен. Цена 55000 евра. Контакт број 075/308057

ш.012А-Се продава стан од 77м2 во Железара

1 2
77.0 ㎡ 69,900.0 €

Опис:
Се продава стан со квадратура од 77м2во населба Железара,на десети кат со лифт.Станот е со една спална соба,паркинг околу зграда,централно греење. Цена 69900 евра.Контакт број 075/ 308 057

ш.010А-Стан од 60м2 се продава во Хиродром

1 3
60.0 ㎡ 51,500.0 €

Опис:
Се продава стан на мирна локација од 60 м2 во населба Хиподром,на втори кат без лифт,ориентација североисток и југозапад.Станот има дневна со кујна и трпезарија,спална соба и тоалет,тераса прилично голема и кружна.Паркингот е околу зграда ,со железарско парно.Станот се продава празен .Цена: 51500 евра.Контакт број 075/ 308 057

ш.009А-Стан од 67м2 со две спални соби Автокоманда

1 3
67.0 ㎡ 74,400.0 €

Опис:
Стан од 67м2 со две спални соби се продава во Автокоманда во близина на Ветеринарното.Станот е на трети кат без лифт од четири ката,на јужна страна со поглед на Водно,со две тераси,подрум,железарско парно,паркинг позади зграда.Станот се продава целосно наместен.Цена на стано е 74400 евра.Контакт број 075308057

ш.008А-Стан од 74м2 се продава во Маџари

1 3
74.0 ㎡ 62,900.0 €

Опис:
Се продава реновиран стан од 74м2 во Маџари,на први кат без лифт,ориентација југозапад.Станот е со дневна, кујна и трпезарија, две спални и купатило,тераса, со паркинг место,со подрум,греење централно.Цена: 62 900 евра.Контакт број 075/ 308 057

ш.007А-Простран стан од 91м2 се продава во Автокоманда

1 3
91.0 ㎡ 109,000.0 €

Опис:
Се продава реновиран полунаместен стан од 91м2 во Автокоманда на 5 минути пеш до East Gate.Станот има пространа дневна соба ,трпезарија,кујна,со две спални соби,тоалет и гостинско WC,тераса,подрум од 6м2 .Станот е со лифт,паркинг пред зградата,железарско парно.Цена 109000 евра.Контакт број 075308057

ш.006А-Стан од 84м2 со две спални соби во Автокоманда

2 3
84.0 ㎡ 88,200.0 €

Опис:
Се продава стан во Автокоманда од 84м2 со две спални соби, две тераси и две купатила, на 4ти кат со лифт.Нова градба и не е вселуван.Цена 88200евра.Број за контакт 075308057

ш.005А-Се продава стан од 53м2 во Ченто

1 3
53.0 ㎡ 39,750.0 €

Опис:
Се продава стан од 53м2 во населба Ченто.Станот се наоѓа на 3ти кат од зграда со 4 ката, со две спални соби, тераса, подрум со имотен лист.Цена 39750 евра.Тел. за контакт 075/308-057