Сања Блажевска

075/335608

sanja.eurohome82@gmail.com

ш.0929-Се продава стан 47м2 плус 10м2 поткровје во Аеродром спроти Три Бисери

1 1
47.0 ㎡ 44,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 47м2 со две соби, спална, дневна, кујна и купатило.Се наоѓа на 5ти кат и има лифт.Дополнително бидејќи станот е најгоре во шпицот на кровот има уште една соба со прозор која може да се користи за престојување. Собата не влегува во квадратурата на станот, но секако ја добивате со самото купување.Контакт: Сања 075/335608

ш.0962-ДВОСОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

1 1
58.0 ㎡ 48,000.0 €

Опис:
Се продава стан во Кисела Вода наспротив салата Расадник. Станот се наоѓа на 4ти кат во зграда од 8 ката, и е со западна ориентација и во зградата има лифт. Греењето во станот е центално. Станот се продава полунаместен т.е со наместена кујна, но постои можност да се купи и наместен. Сања 075/335-608

ш.0959-СТАН ОД 52М2 ВО КИСЕЛА ВОДА

1 1
52.0 ㎡ 52,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 52м2 во Кисела Вода во близина на економското учичиште, во зграда градена во 2004/5г. Станот се наоѓа на 3ти кат и зградата нема лифт. Пред и околу зградата има слободно паркинг место за станарите.Греењето во станот е централно.Станот се продава полунаместен, но постои можност да се купи и опремен.075/335-608

ш.0935-СЕ ПРОДАВА СТАН ВО АЕРОДРОМ

1 1
58.0 ㎡ 59,000.0 €

Опис:
Се продава стан во Аеродром во близина на ОУ Ѓорѓија Пулевски и градинката "Срничка" со површина 58м2. Станот има една дневна соба, спална соба, посебна трпезарија, кујна, тоалет и два балкона. Се наоѓа на 5ти кат.Поседува и подрум, а паркингот е слободен пред зграда.Станот има централно парно и е веднаш вселив.Контакт: Сања 075/335-608

ш.0934-Се продава стан кај Ресторан Еквилибриум

2 2
78.0 ㎡ 73,000.0 €

Опис:
Се продава комфорен реновиран стан со површина 78м2 кај Ресторан Еквилибриум во воените згради. Станот има голема дневна соба, две спални соби,тоалет, бања, кујна и балкон. Се наоѓа на 11 кат, има два лифта, јужна ориентација, подрум и слободен паркинг.Станот се продава ненаместен, централно греење, чист имотен лист.Цената е фиксна!Контакт: Сања 075 335 608

ш.1010-СЕ ПРОДАВА НЕВСЕЛЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

1 3
75.0 ㎡ 65,000.0 €

Опис:
Продавам нов невселен стан во Кисела Вода, локација позади домот за слепи лица, на 5 спрат.Станот има 75м2, има чист имотен лист и е со можност за изградба на дополнително поткровје од 45м2 и тераса од 25м2.Има одличен поглед на Јужна страна(кон Водно) и Северна страна(кон град Скопје).Сања 075/335-608

ш.0958-СТАН ВО ГРАДБА ВО КИСЕЛА ВОДА

1 1
50.0 ㎡ 50,000.0 €

Опис:
Се продава стан во Кисела Вода спроти Расадник, во нова зграда.Станот ке биде влеслив од Мај.Располага со Дневен престој и кујна, една спална, тераса и купатило.Станот е западно ориентиран.075/335-608

ш.0955-Екстра стан во Кисела Вода

1 1
54.0 ㎡ 57,000.0 €

Опис:
Се продава стан од 54м2 во Кисела Вода наспротив тобако Томи, Станот се наоѓа на 1ви кат, и е со западна ориентација и нема балкон.Пред зградата има слободно паркинг место. Греењето во станот е централно но има и клима. Во станот е живеено само една година.Станот може да се продаде целосно наместен за 57.000 евра или пак полунаместен за 54.000 евра.075/306628

ш.0951-СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА 78м2 74 000 ЕУР

1 3
78.0 ㎡ 74,000.0 €

Опис:
Се продава стан во Кисела вода од 78м2.Станот се продава празен.Орентација на станот е севороисток.Станот е во зграда од 2010 година, се наоѓа на 1ви кат од вкупно седум.Контакт 075/335-608

ш.0957-СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА 56М2

1 1
56.0 ㎡ 46,000.0 €

Опис:
Станот е во зграда градба 1965 год.Станот е на 2ри кат од 5 ката вкупно, нема лифт. Греењето е на струја. Реновирано е 2015 година и станот располага со : Дневна и трпезарија, 2 спални соби, бања, ходник и тераса. 075/335-608

ш.0944-СТАН ВО ЏЕВАХИР

1 2
66.0 ㎡ 80,000.0 €

Опис:
Се продава луксузно опремен стан од 66м2 во Џевахир, со ориентација на југ.Станот е трособен со 2 спални соби на 14 кат.Шифра: 0949,Контакт: 075/335-608

ш.0944-СТАН ВО ЏЕВАХИР

1 1
62.0 ㎡ 85,000.0 €

Опис:
Се продава луксузно опремен стан од 62м2 во Џевахир, Аеродром на 24 кат.Ориентација е на северо-исток.Станот располага со една спална и прекрасна тераса со поглед.Цената на станот е 85.000 евра.Контакт: 075/335608