Јован Лазарески

075/306-634

jovan.eurohome@gmail.com

ш.Ј633-Се издава празен,нов стан од 69м2 во Тафталиџе 1

1 3
69.0 ㎡ 400.0 €

Опис:
▪️ Се издава празен стан за канцеларија▪️ Квадратура: 69м2▪️ Населба: Тафталиџе 1▪️ Кат: 2/2 кат без лифт▪️ Ориентација: Север▪️ Соби: Дневен простор, 2 спални соби, бања и остава▪️ Тераси: Да 1▪️ Паркинг: Слободен околу зграда▪️ Подрум: Нема▪️ Греење: Централно▪️ Цена: 400 евра месечно▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј632-Се издава стан од 43м2 во Карпош 3- Сити Мол

1 2
43.0 ㎡ 380.0 €

Опис:
▪️ Се издава нов наместен/полунаместен стан▪️ Квадратура: 43м2▪️ Населба: Карпош 3 - City Mall до кеј на Вардар▪️ Кат: 1/6 кат со лифт▪️ Ориентација: Југ▪️ Соби: Дневна со кујна и трпезарија, спална соба и бања▪️ Тераси: Да 1▪️ Паркинг: Слободен околу зграда▪️ Подрум: Не▪️ Греење: Централно▪️ Цена: 380 евра месечно▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј631-Се издава стан од 75м2 во Козле

1 3
75.0 ㎡ 400.0 €

Опис:
▪️ Се издава наместен стан▪️ Квадратура: 75м2▪️ Населба: Козле▪️ Кат: 3/3 без лифт▪️ Ориентација: Југоисток▪️ Соби: Дневна, кујна и трпезарија, спална и детска соба, бања и остава▪️ Тераси: Нема▪️ Паркинг: Нема▪️ Подрум: Нема▪️ Греење: Струја▪️ Цена: 400 евра месечно▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј630-Се издаваат три полунаместен станови од 81м2 во Лимак

1 3
81.0 ㎡ 850.0 €

Опис:
▪️ Се издаваат 3 полунаместени станови▪️ Квадратура: 81м2▪️ Населба: Центар - Limak▪️ Кат: 12-ти 13-ти и 18-ти кат со лифт▪️ Ориентација: Југоисток▪️ Соби: Голем дневен простор со опремена кујна, 2 соби, бања и гостински тоалет▪️ Тераси: Да 1▪️ Паркинг: Да 1▪️ Подрум: Нема▪️ Греење: Централно + клима уред▪️ Цена: 850 евра месечно со 1 паркинг место▪️ Цена: 900 евра месечно со 2 паркинг места▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј629-Се издава стан од 46м2 во Центар

1 2
46.0 ㎡ 450.0 €

Опис:
▪️ Се издава реновиран наместен стан▪️ Квадратура: 46м2▪️ Населба: Центар - Плоштад Македонија▪️ Кат: 6/6 кат со лифт▪️ Ориентација: Кон плоштад Македонија▪️ Соби: Дневна, кујна и трпезарија, спална соба и бања▪️ Тераси: Да една голема тераса▪️ Паркинг: Се доплаќа 350 денари месечно, за паркинг позади зграда, со обезбедување 24/7▪️ Подрум: Нема▪️ Греење: Централно▪️ Цена: 450 евра месечно + режиски трошоци▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј638-Се издава стан од 56м2 во Дебар Маало

1 3
56.0 ㎡ 420.0 €

Опис:
▪️ Се издава наместен стан▪️ Квадратура: 56м2▪️ Населба: Центар - Дебар Маало▪️ Кат: 2-ри кат со лифт▪️ Ориентација: Југ/Север/Запад▪️ Соби: Дневна, кујна и трпезарија, спална и детска соба, бања▪️ Тераси: Да 2▪️ Паркинг: ПОЦ▪️ Подрум: Не▪️ Греење: Централно + клима уред▪️ Цена: 420 евра месечно + режиски трошоци▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј627-Се издава стан од 80м2 со два паркинга во Центар

1 3
80.0 ㎡ 550.0 €

Опис:
▪️ Се издава наместен стан▪️ Квадратура: 80м2▪️ Населба: Центар - Капиштец▪️ Кат: 3-ти кат со лифт▪️ Ориентација: Севеористок▪️ Соби: Дневна, кујна и трпезарија, спална и детска соба, бања▪️ Тераси: Да 1▪️ Паркинг: Да 2 паркинг места▪️ Подрум: Не▪️ Греење: Централно + 2 клима уреди▪️ Цена: 550 евра месечно + режиски трошоци▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј624-Се продава наместен дуплекс од 143 м2 во Мичурин

3 4
143.0 ㎡ 240,000.0 €

Опис:
▪️ Се продава дуплекс наместен стан▪️ Квадратура: 143м2▪️ Населба: Аеродром - Мичурин▪️ Кат: 6ти кат и 7ми кат поткровје со лифт▪️ Ориентација: Југ▪️ Соби: На првиот кат од 90м2 има дневна со трпезарија и кујна, спална и детска соба, бања и гостински тоалет, на второ ниво од 53м2 има спална соба со бања▪️ Тераси: Да 1 тераса на првиот кат од 10м2▪️ Паркинг: Да 2 приватни паркинг места▪️ Подрум: Да 4м2▪️ Греење: Централно▪️ Цена: 240 000 евра▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј626-Се продава стан од 91м2 во Центар

1 3
91.0 ㎡ 179,000.0 €

Опис:
▪️ Се продава стан▪️ Квадратура: 91м2▪️ Населба: Центар - Градски ѕид наспроти олимписки базен▪️ Кат: 1/12 кат со лифт▪️ Ориентација: Исток▪️ Соби: Дневна, кујна и трпезарија, спална и детска соба, бања и гостински тоалет▪️ Тераси: Да 1▪️ Паркинг: Да 1▪️ Подрум: Нема▪️ Греење: Централно▪️ Цена: 179 000 евра▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј625-Се издава стан од 91м2 за канцеларија во Центар

1 3
91.0 ㎡ 600.0 €

Опис:
▪️ Се издава наместен стан▪️ Квадратура: 91м2▪️ Населба: Центар - Градски ѕид наспроти олимписки базен▪️ Кат: 1/12 кат со лифт▪️ Ориентација: Исток▪️ Соби: Дневна, кујна и трпезарија, спална и детска соба, бања и гостински тоалет▪️ Тераси: Да 1▪️ Паркинг: Да 1▪️ Подрум: Нема▪️ Греење: Централно▪️ Цена: 600 евра▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј623-Се продава стан од 85м2 во Пролет

1 3
85.0 ㎡ 170,000.0 €

Опис:
▪️ Се продава нов невселуван стан▪️ Квадратура: 85м2 (80м2 стан 5м2 тераса)▪️ Населба: Центар - нас. Пролет, позади Олимписки базен, на мирна и тивка локација▪️ Кат: 7/8 кат со лифт▪️ Ориентација: Југоисток▪️ Соби: Дневна, кујна и трпезарија, спална и детска соба, бања и гостински тоалет▪️ Тераси: Да 1▪️ Паркинг: Можност да се докупи подземно паркинг место▪️ Подрум: Нема▪️ Греење: Централно▪️ Напомена: Доплатено е за подот, плочки и санитарија од основните материјали што следуваат од инвеститорот▪️ Цена: 170 000 евра▪️ Агент Јован 075/ 306 634

ш.Ј621-Се издава стан од 40м2 во Центар

1 2
40.0 ㎡ 300.0 €

Опис:
▪️ Се издава празен стан▪️ Квадратура: 40м2▪️ Населба: Центар - кај државна болницца▪️ Кат: 1 кат со лифт▪️ Ориентација: Југоисток▪️ Една просторија опремена со кујна и бања▪️ Тераси: Да 1▪️ Паркинг: 1 паркинг место пред зграда▪️ Подрум: Нема▪️ Греење: Централно▪️ Цена: 300 евра▪️ Агент Јован 075/ 306 634