За нас

Агенцијата за недвижности Еурохоме е основана со цел да ви овозможи брзо и лесно решение на вашето станбено прашање.

Нашата услуга се заснова на навремени и прецизни информации, палета од понуди и професионалност на нашите агенти.

Агенти

Контакт

Мирче Мацан 26, Скопје

+38975446654

eurohomrealestate2020@gmail.com